Woods er den suverent største stjernen i feltet denne uken. Turneringen representerer hans siste sjanse til å komme med til PGA-tourens sluttspill. Det avgjøres over fire turneringer. Vinneren får hele 10 millioner dollar (82 millioner kroner).

For å kvalifisere seg må Woods vinne ukens turnering i Greensboro i North Carolina, men ut fra 39-åringens form er det lite trolig at så skjer.

— Jeg må bli jevnere, ikke bare på enkelthull og runder, men gjennom en hel turnering. Forhåpentlig kan jeg vinne og komme med i sluttspillet, så jeg får spilt flere turneringer, sa han på en pressekonferanse vist på Golf Channel.

Woods har bare spilt ti turneringer på PGA-touren denne sesongen. Han har misset cuten hele fire ganger, og hans beste plassering er en 17.-plass. Akkurat nå er han ranket som nummer 286 i verden.

— Jeg har ikke spilt nok. Jeg har vært skadd og ble operert i fjor. Dette er vel turnering nummer ti eller elleve, og det er for lite til å gjøre en vurdering, svarte han på spørsmål om rankingen reflekterte ferdighetene hans for øyeblikket. (©NTB)