26-åringen scoret på to av to avslutninger da han satte inn sitt 15. og 16. mål for sesongen. Det første målet kom etter 21 minutter da spissen ekspederte inn en bakromspasning fra Anders Konradsen. Det andre kom fra straffemerket i det 65. minutt etter at Elba Rashani hadde gått i bakken.

Runar Espejord tente et håp for gjestene på Lerkendal da han reduserte med en heading fire minutter senere, men det ble bare et trøstemål da Sofien Moussa også pådro seg rødt kort. Rashani pyntet på resultatet på overtid og sikret 3-1-seier.

Serieleder Rosenborg fortsetter gullmarsjen og har nå 53 poeng mot annenplasserte Odds 38. Det er bare et tidsspørsmål før et nytt seriegull kan bokføres.

— Etter 2-0 sluttet vi å spille fotball. At vi tar tre poeng etter en periode med mange kamper i europacup er vi strålende fornøyde med. Det var det desidert viktigste i dag, sier RBK-trener Kåre Ingebrigtsen til TV 2 etter kampen.

Tromsø faller på sin side ned til en 12.-plass med sine 24 poeng. Stabæk på kvalifiseringsplassen har 21. (©NTB)