Kjell Magne Bondeviks stabssjef Kari Husøy sier til Dagbladet at så lenge arbeid— og administrasjonsminister Victor Norman forsikret om at forholdet var "lagt på is", var det helt uproblematisk at statssekretær Meyer fortsatte i tospann med statsråd Norman. Hun sier at det ikke lenger var aktuelt å ta opp saken med de involverte etter at Norman hadde informert om forholdet.-Fordi forholdet var avsluttet, var det ikke grunnlag for å si at de ikke kunne jobbe sammen mer. Vi var også kjent med at hun ikke skulle være der så lenge, sier Husøy til Dagbladet.

Bondeviks stabssjef sier at forholdet mellom de to toppene i Arbeids- og administrasjonsdepartementet ikke kunne ha fortsatt. Samtidig medgir hun at det ikke ble gjort noen undersøkelser for å finne ut om forholdet mellom dem faktisk fortsatte. I dag har Meyer og Norman et kjæresteforhold.

Bondevik skal ifølge Dagbladet ha fått vite om Norman og Meyers forhold via en e-post fra Meyers daværende ektemann. Bondevik visste dermed om forholdet før Norman orienterte ham om det.

Victor D. Norman (57) hadde det han selv beskriver som "et kortvarig og intenst forhold" til sin statssekretær Christine B. Meyer (39) i departementet på forsommeren i 2002. Meyer sluttet i stillingen 17. januar i år og er nå tilbake i sin stilling som forsker ved Norges Handelshøyskole i Bergen.