— Det handler om å være realist. Ingen vil være en filmstjerne i A-klassen og tjene millioner av dollar i all evighet, det skjer ikke, sier 43 år gamle Linney til avisen Observer.Hun spiller hovedrollen i den Golden Globe-nominerte filmen «The Savages» sammen med Philip Seymour Hoffman, et familiedrama som handler nettopp om alder, og reflekterer over det å trekke på årene:

— Det er også et faktum at jeg synes vi er heldige som rekker å bli 40. Det er så mange mennesker der ute som dør altfor unge, så til alle de som sier «hulk, vi blir gamle», så er jeg mer «vel, det finnes et alternativ».

Også Daryl Hannah (47), som er å finne på den stjernespekkede rollelisten i «Fashion: The Movie», om CIA-agenter på hemmelig oppdrag i den internasjonale moteverdenen, har også tenkt på sin stadig økende alder:

— Jeg hatet å være ung. Alle sier at det er så vidunderlig å være et ungt menneske. Det er langt fra tilfelle for mange, men ingen tør å si det da. Aldring er strålende. Å bli moden har gitt meg ro i sinnet. Når jeg ser tilbake, kunne jeg spart meg for mye engstelse, sier Hannah til britiske The Telegraph. (©NTB)