WASHINGTON: I et annet intervju legger Palin mye av skylden for valgnederlaget som hun og John McCain led, på president George W. Bush og hans økonomiske politikk.

Hun setter sin lit til at Gud skal vise henne veien før hun bestemmer seg for om hun vil være kandidat ved det neste presidentvalget i 2012. – Du vet, tro er en stor del av mitt liv. Og jeg legger alltid mitt liv i skaperens hender. Jeg er liksom, OK, Gud, om det er en åpen dør for meg et sted, det er slik jeg alltid ber. Jeg er liksom, ikke gå glipp av den åpne døra, liksom. Vis meg hvor den åpne døra er, sa hun i intervjuet med Fox News mandag.

– Selv om den bare står lite grann på gløtt, kanskje jeg bare pløyer gjennom den, men ikke la meg gå glipp av en åpen dør. Hvis det er en åpen dør i 2012 eller fire år senere, og hvis det er bra for familien min, staten min, nasjonen, en anledning for meg, da pløyer jeg bare rett gjennom den døra, sa Alaska-guvernøren videre.

Palins tro kom i fokus under valgkampen da en video dukket opp på internett som viste henne bli velsignet av en heksejeger fra Kenya på en gudstjeneste i en pinsemenighet for tre år siden.

Skylder på Bush

I et annet intervju med avisa Anchorage Daily News la hun skylden for det republikanske nederlaget på president Bushs administrasjon.

Hun sa at det republikanske kandidaturet representerte altfor mye av det som har skjedd i de siste åtte årene, ikke minst den enorme gjelda på 10.000 milliarder dollar som er opparbeidet i løpet av en republikansk administrasjon.

– Så alle som ønsket endring, gikk så langt bort fra dagens administrasjon som de kunne. Det er utrolig at vi gjorde det så godt som vi gjorde, sa hun.

I intervjuet med Fox News innrømmet hun også at hun noen ganger under valgkampen hadde gjort opprør mot rådgiverne i McCains kampanjestab.

I de siste ukene av valgkampen kom det meldinger om et spent forhold mellom Palin og rådgiverne. Noen uidentifiserte kilder sa hun ga blaffen i deres råd og sa ting utenom manuskriptet i flere taler.

Men Palin ville ikke gå med på at noe av det hun måtte ha sagt, hadde skadet McCains valgkamp.

– Ba ikke om dyre klær

I intervjuet sa hun også at hun verken ba om eller ønsket dyre klær til en verdi av 150.000 dollar (vel 1 million kroner) som partiet betalte for.

– Jeg bestilte ikke klærne, jeg ba ikke om klærne, jeg ville vært fornøyd med å bruke mine egne klær fra første dag, sa hun om saken som ble en skandale mot slutten av valgkampen.

Palin har planlagt en serie intervjuer denne uka, blant annet med CNN og NBC, og hun skal delta på konferanse for republikanske guvernører denne uka i Florida.

Hun nevnes ikke bare som en mulig presidentkandidat om fire år, men også som en mulig senatorkandidat i 2010. Dersom senator Ted Stevens blir kastet ut av Senatet etter at han ble dømt for korrupsjon, er det også spekulasjoner om at hun kan overta hans plass.