Bortvist etter bråk

Flere er bortvist fra sentrum av sørlandsbyer etter bråk på utesteder.

  • Roald Ankersen

KRISTIANSAND: To gutter blir bortvist fra Kristiansand sentrum etter ordensforstyrrelse. Ifølge politiets logg skal guttene ha plaget andre personer med deres opptreden. Hendelsen ble loggført klokken 00.19 natt til lørdag.

ARENDAL: En brun og hvit setter-lignende hund løp løs på E18 ved Longum i Arendal. En bilfører stoppet i natt og fikk hunden med seg. Eier kan kontakte politiet for å få informasjon.

GRIMSTAD: Politiet kom klokken kvart på ett natt til lørdag over en container hvor det kom ut røyk ved Oddensenteret i Grimstad. Brannvesenet kom til og slukket brannen i det som sannsynligvis var en søppelcontainer, melder politiet klokken 00.46.

KRISTIANSAND: En mann ble innbrakt av politiet klokken 01.37 for urinering i sentrum av Kristiansand. Han anmeldes for forholdet.

GRIMSTAD: En person ble bortvist fra Grimstad sentrum etter å ha vært i klammeri med vektere på et utested, melder politiet klokken 02.39.

KRISTIANSAND: En person ble sendt hjem fra byen av politiet etter å ha kranglet med vakter på et utested, og hatt dårlig oppførsel overfor andre gjester, melder politiet klokken 02.45.

KRISTIANSAND: Politiet meldte klokken 04.23 i natt at de hadde stoppet en bil i Sørlandsparken der det viste seg at sjåføren ikke hadde førerkort. En passasjer satt på siden, og de hevdet at de øvelseskjørte, men tilfredsstilte ikke kravene til øvelseskjøring. Begge erkjente forholdet, men blir anmeldt.

ARENDAL: Klokken 06.47 lørdag morgen melder politiet om en person som har kjørt uten førerkort på E18 ved Longum i Arendal. Politiet oppretter sak på forholdet.

Les hele saken med abonnement

Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.