BEIJING: Det var den danske tennisyndlingens sjette turneringsseier i år. Allerede før finalen var det klart at Wozniacki også går til topps på verdensrankingen.

Finaleseieren var også en solid revansje fra semifinaletapet for Zvonareva i US Open i september.

Se den danske tennisbaben vinne finalen her:

Søndagens finale på OL-arenaen i Beijing måtte utsettes på grunn av regn. Wozniacki tok tidlig kommandoen og tok hjem det første settet med 6-3. Zvonareva kjempet imidlertid tappert og gjorde finalen spesiell spennende da hun vant det andre settet med 6-3. I det siste settet hadde den 20 år gamle danske jenta bestemt seg. Hun levnet ingen tvil og brøt raskt russerinnens serve og var i ledelsen 4-1. Hun hadde også presset på henne på stillingen 5-2 i Zvonareva serve, men misbrukte den sjansen.

Wozniacki vant kampen etter et blankt servegame.

Dette var min andre tittel her i Beijing for jeg vant også doubleturneringen her i fjor. Da det ble klart at jeg ville overta som nummer én på verdensrankingen, var det en drøm som gikk i oppfyllelse. Derfor vil Beijing alltid være et spesielt sted for meg , sa hun og takket alle som hadde tatt turen til den kinesiske hovedstaden for å støtte henne.

Wozniacki har slitt med en kneskade i turneringen, men den hemmet henne ikke i finalen.

(©NTB)