AGDER: Dette forteller butikksjef Terje Rogstad.

Flertallet av de 44 billettene butikken i Kristiansand fikk er altså kjøpt av voksne.

— Vi selger koder som gir tilgang på Justin Bieber-billetter i alle Rimi-butikkene i hele landet, opplyser seniorrådgiver i Rimi, Bjørnar Mickelson, til Fædrelandsvennen.

"Beliebers" over hele Norge kan altså sikre seg forhåndsbilletter til Justin Biebers konserter i Norge 16. og 17. april 2013. Salget ble offentliggjort for første gang tirsdag morgen.

— Det er snakk om flere tusen billetter, jevnt fordelt, sier Michelson.

Intet oversiktssystem i kaoset

Det finnes imidlertid ingen ordning for hva som skjer dersom billettene skulle vise seg å bli utsolgt i en butikk, eller hvor kunder kan undersøke hvor det er flere billetter igjen.

— Nei, dessverre har vi ikke noe oversiktssystem som kan vise kundene hvor det er billetter igjen. Men vi henger opp plakater i butikkene når det er utsolgt, sier Michelson.

Å få tak i Bieber-billetter kan dermed vise seg vanskeligere enn først antatt.

— Kundene må bare dra til butikken for å sjekke, sier seniorrådgiveren.

Ny som billett-aktør

Hvorfor har forhåndssalget vært hemmeligholdt på denne måten?

— Det har med sikkerhetsaspekter å gjøre. Alle husker hvordan det gikk sist gang Bieber var her. Vi har holdt det hemmelig for ikke å få voldsomme køer, og for å få jevnere trafikk. Da blir det forhåpentligvis mindre risiko for alle, sier han.

Ifølge Michelson har dette i samråd med konsertarrangøren Atomic vært planlagt i en måneds tid.

— Vi forsøker å være ute og prøve nye ting, har mange tilleggstjenester i tillegg til butikk. Å selge biletter ser vi på som spennende. Kundene setter pris på det, sier han.