Mange har lurt på om Giroud er god nok som Arsenals toppspiss. I sommer har Arsène Wenger jaktet angripere som Luis Suárez, Gonzalo Higuaín og Karim Benzema, men uten å få napp.

Samtidig har Giroud vist, både i treningskamper og i serieåpningen, at han har kvaliteter. Søndag scoret han i sin tredje seriekamp på rad hjemme mot naborivalen Tottenham i et intenst derby.

Etter halvspilt første omgang kom 26-åringen på et perfekt løp i boksen og avsluttet vakkert til 1-0 på en god pasning fra Theo Walcott.

Arsenal ledet fortjent til pause. Der det ikke var mange sjanser de første 45 minuttene, kom de på løpende bånd i annen omgang. Strålende keeperspill fra både Wojciech Szczesny og Hugo Lloris sto i veien for mer nettsus.

Giroud ble blant annet hindret av Lloris da han kunne blitt tomålsscorer etter litt over en time. Franskmannen dunket til fra 16 meter, men landsmannen i Spurs-målet hang med på notene. (©NTB)