Marouane Fellaini gjenforenes med David Moyes i Manchester United. Fellaini hadde Moyes som manager i Everton, og Moyes har lenge jaktet på belgieren. Etter en rekke avslag ble midtbanespilleren til slutt klar for 260 millioner kroner (27,5 millioner pund).

— Jeg hadde en fantastisk tid i Everton, og jeg ønsker å takke alle fans og ansatte for alt de har gjort for meg. Men å være en Manchester United-spiller er noe alle drømmer om, og jeg tror jeg kan bidra mye til lagets forsøk på å vinne trofeer i framtiden, sier Fellaini.

Playmakeren Mesut Özil er Arsenals nye stjerne. Han hentes fra Real Madrid. Forventningene blir store til tyskeren. Ryktene rundt Özil begynte å gå allerede søndag kveld. Likevel drøyde overgangen, og først rundt 23.30-tiden ble den bekreftet av London-klubbens nettsted. 24-åringen har skrevet under en langtidskontrakt og koster 402 millioner kroner (42,4 millioner pund).

— Han er en offensiv midtbanespiller som vi har vært ute etter lenge. Vi er ekstremt glade for at han er kommet til klubben. Han er en toppspiller, som blir en stor tilvekst til troppen vår, sa Wenger.

Klubbene i Premier League har punget ut for en rekke storkjøp i sommer. Ifølge selskapet Deloitte ble det brukt nærmere 6 milliarder kroner (630 millioner pund) på nye spillere i løpet av overgangsvinduet, melder britiske medier. (©NTB)