Våre nye popstjerner! Nico Sereba og Vincent Dery har vokst opp på østkanten av Oslo. Det er ikke lett å høre, for her leverer de global verdensmusikk tuftet på deres røtter fra Afrika. Duoen slo gjennom her hjemme som Envy med låten, «Am I Wrong». Nå har den blitt en verdenshit. Den har i alle fall klatret høyt på listene på de to største og viktigste popmarkedene; nemlig i USA og i Storbritannia. Låten «In Your Arms» er en god oppfølger, mens dette albumet er fylt opp med mye annet enn opplagte hits. Heldigvis har de ikke havnet i hitfella ved å forsøke å gjøre den kommersielle innertieren på nytt.

For her viser Nico & Vinz sin musikalitet og sin innsikt ved å gjøre en sterk legering av vestens popmakeri med reggae, hiphop, rock og soul. Duoen høres på mange måter ut som en frisk utgave av Peter Gabriel og Paul Simon, som også søkte og skapte pop og rock med et afrikansk snitt.

Dette framstår mer som et album enn som en rekke med hitlåter. Her er mange spennende mellomstikk som skaper en sterk atmosfære, og låtene er verdt å lytte til mange ganger. Produksjonen er delikat og lekker. Det er langt fra sikkert at duoen klarer å klatre så høyt på salgslistene en gang til, men de har i alle fall gitt ut et sterkt og variert album proppet full av godbiter.