Suprastate er prosjektet til Thomas Aslaksen, bror til Jonas Alaska. Han spiller også i bandet til Thom Hell, og ga ut et album med ambient støymusikk, kalt «Modern Classics». Thom Hell falt for det mørke og dunkle lydbildet, og fant ut at han hadde lyst til å utvikle en transformasjon av musikken med å bidra med gitarspill, tangenter og litt vokal. Et kreativt påfunn som på mange måter har gitt lydsporene til Suprastate et nytt liv.Dette er likevel neppe musikk for hvermannsen, og det er langt unna det Thom Hell bedriver til vanlig som sanger og låtskriver. Likevel er det verdt en lytt eller fem om du har lyst til å dykke ned i en lydverden av forholdsvis stillestående og avantgardistisk musikk.

Albumet åpner rolig og minimalistisk med den fem minutter lange «Adapt Me». Låten bygger seg opp og runder av med litt klimprende gitar og sakral vokal. På den litt for lange «Break My Bones» skjer det ikke så veldig mye, mens det er mer dramatikk og spennende elementer på «Droop». Sugende og gnagende med bass, elgitar og tøffe lydeffekter.

Den mest fengende og lystige låten kommer til slutt på denne 32 minutter digitale utgivelsen med «Thingamabob». Sært, men likevel spennende.