EINTRACHT FRANKFURT — BAYERN MÜNCHEN 2-2

Eintracht Frankfurt fikk ungarske Szabolcs Huszti utvist, men kom likevel tilbake og reddet 2-2 mot Bayern München i tysk Bundesliga lørdag.

Huszti ble utvist snaut midtveis i annen omgang da han pådro seg sitt annet gule kort i kampen. To minutter før pause hadde ungareren utlignet til 1-1, etter at nederlandske Arjen Robben sendte Bayern i tidlig ledelse.

Joshua Kimmich var mannen bak målet da gjestene fra München igjen tok ledelsen drøye kvarteret ut i annen omgang, og da Eintracht Frankfurt ble redusert til ti mann rett etterpå, så det mørkt ut for hjemmelaget.

Frankfurts Szabolcs Huszti ble utvist, men det klarte ikke Bayern å utnytte. Foto: Kai Pfaffenbach, Reuters

Forbannet Ancelotti

Med 12 minutter igjen å spille kom likevel utligningen som ga Eintracht Frankfurt et meget sterkt poeng. Midtbanespilleren Marco Fabián var målscorer.

— Vi spilte ikke godt og viste dårlige holdninger. Vi fortjente ikke å vinne, raste Bayern-trener Carlo Ancelotti etter kampen.

— Resultatet var greit, men vi sov de første 45 minuttene. Det er for mye til å vinne kampen, tilføyde han og varslet endringer i laget til neste gang.

Uavgjortresultatet betyr at serieleder Bayern München slapp flere lag innpå seg på toppen av tabellen. Köln slo Ørjan Nylands Ingolstadt 2-1 lørdag og avanserte til 2.-plass bare to poeng bak mannskapet til Ancelotti.

Eintracht Frankfurt er nummer sju i Bundesliga, seks poeng bak ledende Bayern.

Dæhli ikke med

Ørjan Nyland spilte hele lørdagens kamp for Ingolstadt. Den norske landslagsmålvakten og hans lagkamerater er tabelljumbo, og står fortsatt med sitt ene poeng etter sju serieomganger.

Hertha Berlin og Borussia Dortmund, som fredag spilte 1-1 i helgens toppkamp, er nummer tre og fire. De er henholdsvis tre og fire poeng bak serielederen.

Hoffenheim klatret til femteplass på tabellen med 2-1-seier over Mats Møller Dæhlis Freiburg lørdag. Dæhli var ikke med i Freiburgs kamptropp.

Oppgjøret mellom Borussia Mönchengladbach og nestjumbo Hamburg endte 0-0, mens Werder Bremen slo Leverkusen 2-1 og skaffet seg litt avstand til bunnstriden. (©NTB)