Photo: Andrew Unwin.Newcastle United v West Bromwich Albion. The Barclays Premiership. 22/04/2006.Newcastle's Shola Ameobi celebrates scoring his team's third goal, and his second. Foto: Andrew Unwin/Sportsbeat Images

Etter 36 minutter ledet Newcastle 2-0, og Lillestrøm måtte dermed ha tre mål for å ta seg videre til UEFA-cupen.

Til tross for en god åpning på andre omgang, fikk ikke hjemmelaget målet som kunne ta dem inn i kampen igjen. Og da Arild Sundgot måtte gå ut kvarteret før slutt samtidig som LSK hadde brukt alle byttene, var alt håp ute.

Det første målet kom i det 29. minutt. Nolberto Solano tok et innøvd frispark, Otto Fredriksson måtte gi retur, og Shola Ameobi utnyttet et sovende LSK-forsvar.

Før målet hadde det skjedd svært lite på Åråsen.

Men bare sju minutter senere kunne Newcastle øke til 0-2. Igjen var målscoreren Shola Ameobi. Scott Parker kom rundt på høyresiden og la inn, og Ameobi doblet ledelsen etter et flott angrep.

I kampens siste minutt kunne Emre fastsette sluttresultatet til 0-3 med et flott skudd i krysset.