— De vil trolig ikke gi oss det, siden vi er miniatyrer i fotballverden, men la oss legge press på dem, sier Irlands justisminister Dermot Ahern til The Guardian.

Den fotballinteresserte ministeren er rasende på FIFA etter omspillskampen mellom Frankrike og Irland, og Thierry Henrys avgjørende hands.

Han ber det internasjonale fotballforbundet ivareta Fair Play-prinsippene og la kampen spilles på nytt.

- Det er det minste vi skylder de tusenvis av unge, fortvilte supportere her i Irland. Ellers, om dette resultatet får stå, viser det at om du jukser, vil du vinne, sier Ahern til guardian.co.uk.

Han oppfordrer det irske fotballforbundet til å ta saken videre.

Les også:

Ber Blatter ta affære

Irland-assistent Liam Brady stiller seg i rekken av irer som krever omkamp.

- For fotballens ære og integritet vil vi reise til Frankrike og spille igjen! Sepp Blatter snakker om Fair Play - la ham reflektere over det som skjedde i går. Hvor er fotballen på vei om et lag kan ryke ut på grunn av juks? Hvor er vi på vei om denne avgjørelsen får stå, spør Brady.

Kevin Kilbane stiller seg bak ønskene om omkamp.

- Jeg håper kampen kan spilles på nytt og jeg tror alle på laget ønsker det samme, sier midtbanespilleren til talkSPORT.

Han forteller at han konfronterte Thierry Henry med episoden på banen i går kveld.

— Jeg spurte ham: Handset du? Og han sa: Ja, men jeg mente det ikke!

- De klapper nok i hendene!

Også Irlands målscorer, Robbie Keane, retter skytset mot FIFA. Han peker på seedingen i forkant av omspillstrekningen, og mener fotballtoppene ønsket seg Frankrike til sluttspillet.

- De sitter sikkert og klapper i hendene alle sammen, (Michel) Platini sitter i telefonen med Sepp Blatter, de tekster sikkert hverandre om hvor fornøyde de er med resultatet og at Frankrike gikk videre, kommenterer Keane til BBC Radio Five Live