Natt til mandag norsk tid skøyter han ut på isen igjen borte mot Washington Capitals.

Mats Zuccarellos lag tapte 2-4 mot Blue Jackets fredag. Calvert fikk et slagskudd rett i panna i andre periode.

Blodet fosset før han tok seg av isen og ble sydd sammen i garderoben. Men å gi var ikke et alternativ.

Calvert kom tilbake på isen raskt og scoret så 2-3-målet på vei mot seier.

— Han skal ha stor ros for å ha kommet tilbake. Vi ishockeyspillere er slik. Når noe hender, vil vi bare tilbake på isen, sier lagkameraten William Karlsson.

Dette var Blue Jackets sjuende strake hjemmeseier.

New York Rangers møter Florida Panthers hjemme natt til mandag norsk tid.

Seier for Martinsen og Avalanche

Andreas Martinsens klubb Colorado Avalanche scoret tre ganger i siste periode og sikret seg dermed en 3-2 seier mot Minnesota Wild.

Det så stygt ut for Avalanche etter det to første periodene. Med scoringer av Charlie Coyle og Tylor Graovak, en i hver periode, ledet hjemmelaget 2-0. Men i starten av tredje periode kom gjestene sterkt tilbake og scoret tre ganger på under ti minutter. Mikko Rantanen, Carl Söderberg og Nathan MacKinnon noterte seg for målene.

Martinsen spilte vel 15 minutter og var ikke involvert i noen av målene. (©NTB)