En scoring av Dirk Kuyt på en retur rett før pause, var nok til 1-0-seier for Liverpool i deres første gruppespillkamp i Mesterligaen.

Men 1-0 mot ungarske Debrecen får ikke akkurat fansen til å hoppe i taket. Til tider var tempoet svakt på Anfield.

— Vi visste at dette kunne bli en vanskelig kamp for oss. I dag tok vi ikke vare på sjansene våre, men det viktigste er tross alt at vi vant og tok tre poeng, sier Liverpool-manager Rafael Benitez til Viasat 4. ## Snuste på returen

Nederlandske Kuyt scoret kampens eneste mål på overtid i første omgang. Fernando Torres fyrte av et skudd som Debrecens keeper måtte gi retur på, og den satte Kuyt enkelt i mål.

Rødtrøyene imponerte ikke hjemme på Anfield. Debrecen, som er i gruppespillet i Mesterligaen for første gang, kunne tatt ledelsen etter en halvtimes spill, men José Reina leverte en fin redning på skuddet fra Peter Czvitkovics.

- Debrecen var godt organiserte og forsvarte seg godt. Det var vanskelig for oss å finne rom i dag , sier Benitez.

— Ettersom vi ikke klarte å score det andre, hadde de et visst håp. Vi hadde to-tre store sjanser, men klarte dessverre ikke å score flere enn det ene, fortsetter han.

Les også:

Lyon vant

I den andre kampen i gruppe E vant Lyon 1-0 over Fiorentina. Miralem Pjanic ble matchvinner for vertene da han satte ballen i mål fra kort hold snaue kvarteret før slutt. Fiorentina-spissen Alberto Gilardino ble utvist like før pause.

Liverpool og Lyon deler dermed tabelltoppen etter åpningsrunden.