Italieneren har fått en god start på Nice-karrieren, og mot Lorient satte han inn matchvinnerscoringen etter 86 minutter.

Etter å ha fått ballen på kanten av sekstenmeteren, dro han seg innover og skrudde ballen i krysset.

I feiringen tok han av seg trøya og fikk det obligatoriske gule kortet, og kun minutter senere pådro han seg sitt andre gule kort og måtte rusle i garderoben. Det siste kortet fikk han etter en krangel med Lorient-back Steven Moreira.

— Jeg skjønner ikke hvorfor Mario ble utvist. Jeg snakket med han om det. Motstanderen provoserte han, men han reagerte ikke. Jeg så ingen oppførsel som kvalifiserte til gult kort, sa Balotellis lagkamerat Dante etter kampen.

Mario Balotelli ble med scoringen mot Lorient den første som har scoret i sine tre første kamper i Ligue 1 siden John Carew gjorde det for Lyon i 2005. Resultatet gjør at Nice fortsatt topper Ligue 1 med 18 poeng, mens Lorient ligger på 19.-plass med kun seks poeng på åtte kamper.

Marseille spilte 1-1 mot borte mot Angers etter at vertenes Pierrick Capelle utlignet på overtid. Florian Thauvin hadde gitt Marseille ledelsen etter 64 minutter. (©NTB)