Statistikksenter Toppserien:

Zvezda fikk et bra utgangspunkt da laget scoret 1-1-målet på overtid i Oslo forrige onsdag. I returkampen gikk det russiske laget opp i 1-0 etter 24 minutter ved Vera Djatel.

Røa holdt stand fram til 20 minutter gjensto av kampen da Maria Ruiz gjorde 2-0. Derfra og inn måtte målvakt Caroline Knutsen se ballen bak seg ytterligere to ganger.

Daryna Apanastsjenko (82) og Maria Dijatsjkova (90) scoret hver sin gang, og det ble et stygt 0-4-tap for Geir Nordbys jenter.

– Jeg synes vi gjorde en respektabel innsats. De fikk lov til å ta ledelsen 1-0 på et langskudd, men vi skapte en del sjanser. Vi er bare ikke effektive nok på dette nivået, sa Røa-trener Geir Nordby til NTB.

Etter kampen ventet en lang hjemreise for Røa-spillerne. Lørdag spiller laget cupfinale mot Trondheims-Ørn.

Zvezda (Russland) – Røa 4-0 (1-0), sammenlagt 5-1

Mål: 1-0 Vera Djatel (24), 2-0 Maria Ruiz (70), 3-0 Daryna Apanastsjenko (82), 4-0 Maria Dijatsjkova (90).

Dommer: Jenny Palmqvist, Sverige.

Ingen kort.

Røa (4-3-3): Caroline Knutsen – Hedda Strand Gardsjord, Siri Nordby, Gunhild Herregården, Janne Stange (Ingrid Søndenå fra 84.) – Guro Knutsen, Marthe Braavold Johansen, Stine Andreassen (Cathrine Rolness fra 81.) – Celine K. Pettersen (Ada Finskud fra 61.), Elise Thorsnes, Kine Kvalsvik.