Haraldseid fikk sjansen på frispark etter 81 minutter og skrudde ballen over muren og rett i krysset, utakbart for Brann-målvakt Alex Horwath.

— Dette var ubeskrivelig deilig. Det var årets kamp for oss, og å få være med å vinne med laget mitt er helt fantastisk. Dette var en lagseier, og jeg var bare med på å sette kronen på verket, sa Haraldseid til TV 2 etter kampslutt.

Før hans scoring hadde kampen tatt fyr etter at gjestene gikk opp til både 1-0 og 2-0 med kun to minutters mellomrom.

Kristoffer Barmen headet Brann i ledelsen etter 28 minutter, før Steffen Lie Skålevik omsatte Torgeir Børvens innlegg i mål.

Haris Hajradinovic reduserte til 1-2 etter 36 minutter på straffe etter at Sivert Heltne Nilsen hadde revet FKH-kaptein William Troost-Ekong over ende på en corner. (©NTB)