Vet du noe om hendelsen? Tips oss på nyheter@fvn.no eller telefon 03811.

KRISTIANSAND: Mannen, som ble funnet i sjøen i Christiansholm småbåthavn ved Langfeldts allmenning, er i ettermiddag blitt identifisert og pårørende er varslet. Politiet antar at mannens død var en ulykkeshendelse.

Båthavna ligger mellom Christiansholm festning og Bystranda.

Mannen ble tatt med fra stedet av ambulanse. Foto: Torbjørn Witzøe

Mannen ble funnet av forbipasserende klokken 11.45 søndag formiddag. Avdøde er en 72 år gammel mann fra Kristiansand. Det er ikke noe som tyder på at han har lagt i vannet i lang tid, sier Petter Sandell, seksjonsleder for etterforskning ved Kristiansand politistasjon til Fædrelandsvennen mandag morgen.

Les også:

Hadde id på seg

Ifølge operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane i Agder politidistrikt hadde avdøde ting på seg som gjorde at det var mulig å foreta en rask identifisering. Operasjonsleder sier det er snakk om en eldre mann. Politiet har ikke mottatt noen savnet-melding i forkant.

— Det er ikke gjort funn på avdøde eller på stedet der han ble funnet som skulle tyde på at det er begått noe kriminelt, men det er for tidlig å kunne konkludere, sier Ole Bjørn Kleivane.

Funnet ved brygga

Politiets innsatsleder Tom Einar Gausdal. Foto: Torbjørn Witzøe

— Personen ble funnet tett inntil brygga der det ligger båter på rekke og rad, opplyste politiets innsatsleder på stedet, Tom Einar Gausdal, til Fædrelandsvennen i formiddag.Han sa også at det var for tidlig å si noe om hvor lenge personen har ligget i vannet.

Vedkommende som fant den døde mannen ble tatt hånd om av helsepersonell på stedet.

Både brannvesenet, ambulanse og politi ble sendt til stedet da mannen ble observert. Vedkommende skal raskt ha blitt tatt opp fra vannet.