Canadieren hadde en kjempekamp og ga seg ikke før han hadde notert fem poeng for vertene i Madison Square Garden. Med to scoringer og tre assists gikk han også forbi Zuccarello i Rangers-spillernes interne poengliga.

Etter kampen står nordmannen bokført med 18 mål og 17 assists, mens Brassard har scoret 17 ganger og servert 19. Brassard var også tredje sist på Zuccarellos mål midtveis i tredje periode, scoringen som punkterte kampen for vertene. Sabres hadde kjempet seg tilbake fra 1-3 til 3-3 tidligere i perioden, men da Zuccarello økte til 5-3 var slaget tapt. Helt på tampen satte Brassard inn 6-3 i tomt mål.

Lagene fulgte hverandre tett en stund, men kampen tok fullstendig av i sluttperioden. Da kom seks mål etter at det sto 2-1 etter 40 minutter med ishockey.

Seieren var en solid opptur for Rangers-spillerne etter 0-3-tapet borte mot Ottawa Senators i helgen. Laget trygget mandag andreplassen i sin divisjon i NHLs østre avdeling ettersom byrival New York Islanders tapte mot Detroit Red Wings. (©NTB)