Mandag delte Alejandro Fuentes fra Kristiansand en skjermdump fra den malaysiske avisen The Star, som melder at sangeren Alejandro Fuentes ble skutt og drept på sin bursdag. Det er bare et problem. Avisen bruker bilder av norske Alejandro Fuentes.

Feil Alejandro Fuentes

— Her har noen fucka opp på jobb... Kjære fans, jeg er ikke død. RIP Alejandro Fuentes fra Mexico, skriver Alejandro Fuentes fra Kristiansand på sin instagram-konto.

I en filmsnutt forteller avisen the Star om drapet på Fuentes, men viser en rekke bilder av norske Alejandro Fuentes sin karriere.

Videoen, som ble lagt ut både på deres egne nettsider og på YouTube, er nå slettet. Det er norske Alejandro Fuentes glad for.

— Bør ikke skje

- Hvordan ble det klar over saken?

— Min kone nevnte at hun hadde lest en sak, også begynte det å tikke inn meldinger. Da måtte jeg sjekke selv, og legge ut en melding om at jeg lever ennå. Dette er selvsagt trist for han som døde, svarer Fuentes.

- Hva tenker du om at det skjer?

— Når det gjelder slike alvorlige saker, bør ikke det skje. Man må gjøre en bedre jobb, spesielt med tanke på familie og andre pårørende. Men alle kan jo gjøre feil.

Fuentes har fått mange reaksjoner på forvekslingen, og fansen har uttrykt lettelse over at han kunne melde om at han faktisk er i live.

Slettet videoen

Malaysiske The Star er den største engelskpråkelige avisen i landet, med et opplag på 300.000. Nettavisen er det mest besøkte nettstedet i Malaysia.

Skutt og drept

Meksikanske Alejandro Fuentes ble 16. juni skutt og drept i Chicago Han er blant annet kjent for å ha nådd opp til topp ti i mexikanske "The Voice" i 2011.

18. juni var det minnestund for mexikanske Alejandro Fuentes på la Bambalinas musikkskole i Chicago. Foto: NTB Scanpix

Dagbladetmelder at sangeren ble beordret ut av bilen sin av en bevæpnet mann. Da han nektet ble han skutt tre ganger i hodet. Drapet skjedde på artistens 45-års dag. Han var på vei til en lokal musikkskole som han drev selv for å feire dagen. Gjerningsmannen er ikke tatt.

Drapet skjedde bare ti dager etter en annen "The Voice"-deltaker, Christina Grimmie, ble skutt og drept i Orlando.