Blatter selv var taus overfor de frammøtte journalistene, men i en mail til det franske nyhetsbyrået AFP forklarer hans advokat, Richard Cullen, at presidenten erklærte seg uskyldig i det han er anklaget for, og at han forventer at suspensjonen av han er underlagt blir opphevet.

— President Blatter ser fram til at en avgjørelse faller i hans favør. Det kommer fram av de bevisene som er lagt fram mot ham.

— President Blatter har oppført seg eksemplarisk og har ikke handlet i strid med FIFAs etiske regler. Etterforskningen mot ham bør innstilles og suspensjonen bør oppheves, skrev advokaten.

Advokatens syn er derimot stikk i strid med hva en talsmann for den etiske komiteen er kommet ut med. I et intervju med den franske sportsavisen L'Equipe, sa Andreas Bantel at Blatter og den suspenderte UEFA-presidenten, Michel Platini, kan se fram til flere års utestengelse. De to er suspendert i 90 dager fra 8. oktober på grunn av en utbetaling på 17,2 millioner kroner fra FIFA til Platini i 2011. FIFAs etiske komité forventer å komme med sin avgjørelse mandag. (©NTB)