— Det blir en spesiell oppladning til neste sesong. Selvsagt, etter alt som har skjedd, må jeg investere mye energi og ekstra motivasjon for å kunne fortsette karrieren. Innerst inne trener jeg med tanke på neste sesong, men alt annet blir bestemt i løpet av noen uker, sier 27-åringen til redbull.com.

Etter to stygge fall sist sesong vurderer den østerrikske storhopperen å legge opp. Fallet i Kulm ødela mye av OL i Sotsji for Morgenstern, som bare ble nummer ni og 40 under vinterlekene.

— Jeg tror det (hopping i bakke) vil skje om to-tre uker. Som vanlig skal jeg trene med hoppingen i tre måneder. I denne perioden blir nok ting tydeligere. Jeg håper det setter en stopper for spørsmålet om min karriere kan fortsette eller ikke, sier Morgenstern.

Frykten har satt seg i OL-mesteren fra 2006. — Hva med frykten? Kan jeg klare å få den ut av hodet etter noen hopp? Kan jeg klare å akseptere at slik er det? For å komme til en endelig beslutning (om å fortsette eller ikke). Jeg er frisk igjen og skal gi mitt beste. Men om det går hele veien eller ikke, det er uklart, sa Morgenstern tidligere i sommer. (©NTB)