Den tyske klubben har vunnet mesterligaen to år på rad. Nå har laget en stor jobb foran seg om det skal forsvare tittelen.

For i lørdagens første semifinaleoppgjør mot Paris Saint-Germain var det de franske gjestene som tok et langt steg mot finaleplass. Sabrina Delannoy og Shirley Cruz Traña sørget for at den franske hovedstadsklubben ledet 2-0 til pause. Det ble også sluttresultatet.

Caroline Graham Hansen spilte hele kampen for vertene, som dermed må vinne med minst to mål i returoppgjøret neste helg.

Det første baklengsmålet kom i det 12. minutt på et svært omdiskutert straffespark. Cruz doblet ledelsen et kvarter senere, og Wolfsburg greide aldri å svare.

I en het avslutning av kampen ble gjestenes Kheira Hamraoui utvist i det 87. minutt. Noen minutter tidligere var Wolfsburg-trener Ralf Kellermann vist på tribunen for protester. (©NTB)