Lagets tyske manager Felix Magath bøyde seg over benken i fortvilelse da Shane Long utlignet tre minutter før slutt i lørdagens kamp.

— Vi er veldig skuffet. Vi spilte meget bra og ledet 2-0, men de satte oss under press etter den første scoringen Det ble bare ett poeng når det burde vært tre, sa Magath til Sky Sports etter kampen.

Etter en tam første omgang kom Fulham ut i langt høyere tempo etter pause, og det tok bare ti minutter før hjemmefansen fikk noe å juble for. Ashkan Dejagah har vært strålende for Fulham den siste tiden, og etter 55 minutter skrudde han ballen vakkert i lengste hjørne etter en skuddfinte.

Det tok bare tre minutter til før Fulham doblet ledelsen. Et mønsterinnlegg fra Kieran Richardson ble headet videre i mål av Fernando Amorebieta, og da så det veldig lyst ut for de hvitkledde.

Etter scoringen fortsatte Fulham å styre spillet, men en grov forsvarstabbe snudde opp ned på kampen. (©NTB)