Flere ganger ble Avicii møtt med protester da han forsøkte å gi seg, melder Aftonbladet. Først en stund etter klokken 4 gikk han av scenen, skriver Aftenposten.

En jublende prinsesse Sofia dukket opp i et åpent vindu i slottet i Stockholm litt etter at stjernen hadde gitt seg. Festen var ikke over før klokken bikket 5.30 og Carl Gustaf og dronning Silvia hadde takket for seg.

– Det var en helt utrolig kveld. Brudeparet byr på seg selv, helt fantastisk, sa en av gjestene til avisen på vei hjem.

Skar bryllupskake med sverd

Popduoen Icona Pop og flere andre svenske artister har også opptrådt under feiringen av bryllupet til Carl Philip og Sofia.

Brudgommen valgte å bruke sverd da han skulle skjære opp bryllupskaken etter middagen lørdag kveld.

— Futuristisk kake

«Kaken» var et futuristisk bakverk med smak av jordbær, rabarbra og pistasj, skriver avisaExpressen. Den besto av en rekke kaker som var plassert på det som så ut til å være en metallskulptur.

Etter at kaken var satt til livs, var det tid for brudevals. Aftonbladet meldte at brudeparet danset til sangen Sofias brudevals – framført av Per Bredhammar, som blant annet er kjent som Elvis-imitator på ferjene på Østersjøen.

– Verdens lykkeligste mann

Under bryllupsmiddagen holdt prins Carl Philip en følelsesladd tale hvor han fortalte hvordan han og Sofia gjorde det slutt flere ganger, før de fant sammen for godt.

– Hver gang vi forsøkte å være fra hverandre, ble hjertet mitt tomt. Og til slutt, Sofia, valgte vi rett – en beslutning som gjør meg til verdens lykkeligste mann, sa prinsen.

Ikke prinsessetale

Prinsesse Sofia holdt ingen tale, men hadde skrevet en sangtekst som ble framført av artisten Molly Sandén.

Carl Philips høygravide søster, prinsesse Madeleine, forlot festen forholdsvis tidlig sammen med ektemannen Chris O'Neill og prinsesse Leonora. Men de ivrigste gjestene danset fortsatt ved 5-tiden, ifølge journalister ved slottet.