Den tidligere politiske kommentatoren Henrik Qvortrup sier dessuten at han ikke riktig husker noe særlig om det som er blitt Danmarks største medieskandale.

Politiet har siktet Qvortrup etter tre paragrafer i straffeloven: for bestikkelse, ærekrenkelser og for ulovlig å ha skaffet seg tilgang til personfølsomme kredittkortopplysninger. Også hans etterfølger i redaktørstolen Kim Henningsen er siktet i saken, og flere siktelser er på vei, ifølge København-politiet.

Men trass i at han sier seg delvis enig med politiet om de faktiske forhold, avviser han at han har gjort noe kriminelt og hevder han hadde bare marginalt kjennskap til ulovlighetene som foregikk i redaksjonen.

Overfor flere danske aviser bedyrer han fredag at han ikke ante at opplysningene bak bladets kioskveltere var innhentet på en ulovlig måte, og han husker angivelig ingenting om eposter han mottok om den hemmelige kilden.

— Jeg vet jeg er blitt presentert for den kilden, men jeg har ingen erindring om det. Det kom mange kilder inn døra, sier han til Berlingske. (©NTB) (©NTB)