Det var Ifans sin sjalusi som skal ha fått Sienna til å slå opp med ham. Skotten tålte nemlig ikke at hun i forbindelse med en filminnspilling i Los Angeles vanket sammen med ekskjæresten Matthew Rhys.Rhys Ifans tok avskjedstelefonen fra Sienna tungt, og har funnet trøst i flasken, melder The Sun.

Nå er han overbevist om at hun har gjenoppfrisket romansen med Matthew Rhys, og truer med å «slå av lyset» på ham dersom han finner ut at Sienna har vært utro mens de fortsatt var sammen.

Sienna Miller kan kanskje også grue seg til verdenspremieren på sin nye film «The Edge of Love» i Edinburgh 18. juni, som for øvrig handler om poeten Dylan Thomas (spilt av Matthew Rhys) og de to kvinnene i hans liv (Miller og Keira Knightley). Der akter Ifans å dukke opp for å ydmyke henne gjennom et oppgjør i all offentlighet, har han advart henne om.

Avisens kilder sier at Ifans takler bruddet dårlig, men at sorgen nå har snudd til sinne. Han sender tekstmeldinger til henne, fordi hun ikke tar telefonen når han ringer.

— Rhys har lovet å konfrontere henne når Matthew er sammen med henne. Hans siste melding gikk ut på at han ville ødelegge hennes store kveld på premieren. Hun tror han mener det alvorlig, sier kilden. (©NTB)