Hun ble pillemisbruker etter sin første kosmetiske operasjon, som hun tok da hun var 35 år gammel. Jamie Lee sier i et åpenhjertig, nytt intervju at hun tok pillene for å føle rus og for å «makte ensomhetsfølelsen». Drakk mye gjorde hun også.— Jeg bedøvet meg selv på en daglig basis, fastslår hun. Jamie Lee Curtis (49), som i dag har giftet seg til tittelen Lady Haden-Guest, sier at familien ikke visste om misbruket, og at ektemannen Chris «ikke hadde en anelse». I intervjuet med det amerikanske damebladet More gir hun Hollywood-jaget etter evig ungdom skylden. For henne startet det med at en kameramann konstaterte at hun begynte å få poser under øynene.

— Jeg forsøkte ymse typer plastisk kirurgi, ganske små inngrep, men nok til å holde den middelaldrende kroppen som nærmet seg, unna en stund til. Og hver gang gikk noe galt. Jeg følte meg vanskapt, og ikke lenger naturlig. Det stimulerte pillemisbruket mitt i stor grad, tror jeg.

Men for ni år siden fikk hun nok, og fryktet hva misbruket hennes hadde å si for datteren Anne, som i dag er 21 år gammel. Da svingte Jamie Lee i stedet andre veien, og bestemte seg for å la håret gråne, aldri mer bruke høye hæler og ikke tenke på utseendet sitt mer. Dermed ble også formen dårlig.

— Dermed forandret jeg litt på ting, og gikk ned i vekt, sier hun i dag. (©NTB)