Skuespilleren visste med en gang at den walisiske skjønnheten var den rette da han møtte henne på en filmfestival i 1998 og kunngjorde at han ville at hun skulle få hans barn.— Han var veldig direkte med en gang og sa han ville bli far til mine barn. Så det var det. Mitt første inntrykk var at han var veldig morsom og veldig sjarmerende, sier Zeta-Jones ifølge Fox News.

Catherine og Michael, som er 25 år eldre enn henne, giftet seg i New York i 2000. Paret har to barn sammen, sønnen Dylan (8) og datteren Carys (6).

Zeta-Jones har tidligere sagt at hun ble betatt av Hollywood-legenden fordi hun gikk med på å vise ham sine dansetrinn på en av deres første stevnemøter.

— Jeg har alltid fortalt ham om hvordan jeg kunne steppe og han trodde ikke at jeg kunne det. Så en dag ville jeg vise ham det, men jeg ville ikke ødelegge gulvet så han sa at jeg kunne gjøre det på badet. Jeg sa: «Det er for sprøtt og det vil jeg ikke. Hva skal du gjøre, sitte på toalettet eller badekaret og se på meg? Men jeg gjorde det. Jeg må ha vært forelsket der og da! (©NTB)»