Det er helt slutt på ryktene om strippeklubber og et utsvevende natteliv for skuespilleren Ben Affleck — som sammen med Matt Damon ble berømt etter å ha skrevet manuset til «Good Will Hunting». Nå har de to fått mer enn filmkarrieren å snakke om. Begge er blitt fedre i senere tid og nettstedet femalefirst.co skriver at de to stadig gir hverandre råd om hvordan man håndterer hverdagen som familiemann.

Damon har 13 måneder gamle Isabella med kona Luciana, og har innrømmet at han kan føle seg nokså hjelpeløs når han ikke klarer å trøste datteren. Men nå har Affleck kommet til unnsetning. I et ferskt intervju sier Damon: - En dag kom Ben inn i huset med en pakke. Han pakket gjenstanden opp, og sa: «Denne hjelper». Så forsvant han ut av huset igjen.

Damon forklarer at det var en slags stol Affleck etterlot seg: - Det er en ting du kan sette babyen oppi som omgir dem med ulike aktiviteter. Det er et flott sted å putte babyen dersom du trenger fem minutter.

Ben Affleck har datteren Violet (21 måneder) med skuespilleren Jennifer Garner. Nylig sa skuespilleren, som for noen år siden ble dumpet av Jennifer Lopez: - Hver dag takker jeg Gud for min kone og mitt barn. Min familie betyr mest for meg - den er sentrum i mitt liv. (©NTB)