Ifølge sladrenettstedet Female First vil Pamela Anderson gi seg fullstendig hen til magien framover. Etter at hun mønstret på som assistent hos magiker Hans Klok og hans Las Vegas-show på Planet Hollywood, ser hun ut til å ha funnet sin hylle her i livet. Eller sin boks, om du vil. Hun skriver i alle fall følgende på sin offisielle nettside: «Jeg har det utrolig gøy med dette »Beauty of Magic”-showet i Las Vegas. Det er utrolig, vi selger til og med ut i lavsesongen. Jeg er ferdig i august, dersom jeg ikke skriver under på en ny avtale. Da kan jeg bli værende til desember. Og det er jo da Vegas er fullpakket!!!”

Hun skriver videre: «Men for å være ærlig så kan jeg ikke forestille meg å forlate ham noen gang. Dette er alt for moro!»

Ryktene om at Klok og Anderson har et forhold, har florert etter at hun uttalte følgende til det amerikanske TV-showet Today: — Jeg har falt for ham. Hans er unik. Og så er han tysk. Min mor er halvt tysk, så hun er veldig fornøyd.

Nå avslører hun at parhesten har jobbet fram et par nye numre til showet. Hun skriver: «Planet Hollywood hotell er fullpakket og kasinoet er mer travelt enn noen gang. Hans og jeg jobber med nye numre. Vi skal virkelig slå alt denne sommeren». (©NTB)