Celebriteten har en unik dyresamling som inkluderer katter, hunder, ildere, kaniner og aper. Ifølge sladrenettstedet Female First tillater hun de fleste dyrene sine å tumle rundt i huset. Men Hilton selv er mye på farten og har innsett at kjæledyrene trenger tilsyn døgnet rundt.

— Dyrene mine gjør meg utrolig glad. Jeg elsker alle dyrene mine. Jeg har elleve hunder, tre ildere, to kaniner, to aper og tre katter, sier hun til magasinet Elle.

— Apene og ilderne er på ranchen min, men hundene, kaninene og kattene løper rundt i huset mitt. Jeg har en kar, Eric, som er som en dyrehage-ansatt. Han er sammen med dem hele tiden. Han elsker dem. Jeg elsker dem selvfølgelig også, men siden jeg jobber så mye er jeg ikke alltid hjemme, sier hun videre.

Hilton fikk trøbbel da hun kjøpte seg en liten søramerikansk bjørn av rasen viklebjørn under en reise til Las Vegas i 2005. Hun ble tvunget til å levere bjørnen, som hun kalte Baby Luv, tilbake da den ikke er godkjent som kjæledyr. Samme år måtte Hilton også returnere en baby-kenguru etter å ha fått den fløyet inn til USA fra Queensland, Australia.

Blant sine kjæledyr har hun i dag både en rottweiler kalt Tyson, en ilder ved navn Rascal samt sine to berømte Chihuahuaer, kalt Tinkerbell og Bambi. (©NTB)