Simpson har tidligere sagt at hun gjerne vil ha barn og har også nevnt adopsjon. Men nå er det ting som tyder på at hun har landet på kunstig befruktning — og hun vil angivelig ha sin mangeårige venn og stylist Ken Paves som donor.- Jessica har vurdert adopsjon, men jeg tror hun alltid har hatt lyst til å oppleve det å være gravid. Hun er en tradisjonell jente. Jeg er sikker på at hun vil ha et barn som er biologisk hennes eget, sier en kilde til magasinet More.

Tanken på kunstig befruktning dukket opp under en middag hun hadde med Ken. Simpson klaget over at hun ikke kunne finne en mann som var til å stole på og hvor umodne de karene hun har hatt følge med har vært.

— Jess foreslo kunstig befruktning. Ken har like lyst på et barn, men hans kjæreste er ikke like oppsatt på tanken. Uansett, hun og Ken ble enige om å sette i gang med befruktningen i løpet av de neste seks månedene, sier kilden videre.

Jessica Simpson (27) skilte seg fra Nick Lachey i juni i fjor. Siden da har hun blant annet hatt følge med musikeren John Mayer, som nå skal ha slått seg i lag med skuespilleren Cameron Diaz. (©NTB)