OSLO: Den 22 år gamle mannen må møte i Oslo tingrett den 24. mai, tiltalt for omfattende vold mot kjæresten sin. Ifølge tiltalen skal mannen ha banket hodet hennes i veggen utenfor en pub i Trondheimsveien i Oslo sentrum i januar i år.

Dette er ikke første gang 22-åringen skal ha vært voldelig mot kvinnen som han også har en datter sammen med. I november 2005 ble han dømt til 90 dagers fengsel for legemsbeskadigelse mot kjæresten, som da også var gravid.

Han slo henne flere ganger med knyttneven i ansiktet, i hodet og i magen, han brente henne med en sigarett og lugget henne slik at håret ble revet av. Dagen etter hos legen forklarte kvinnen skadene med at hun hadde falt i en trapp.

Oslo tingrett konkluderte den gang med at det forelå særdeles skjerpende omstendigheter rundt voldsutøvelsen. Kvinnen var fremdeles sammen med 22-åringen, og bodde sammen med ham, da dommen falt.

Sammen med den andre som er siktet for å ha overfalt Kadra, skal 22-åringen framstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett onsdag ettermiddag.