OSLO : — Jeg har aldri spilt så bra før. En utrolig vellykket helg, sier Therese Andersen etter seier i helgens topp 12-turnering i Oslo.

På bakgrunn av spillernes resultater fra forrige sesong hadde Bordtennisforbundet tatt ut de 12 beste spillerne i eldre junior (opp til 21 år). Alle spilte mot alle, slik at ikke trekning skulle ha betydning for sluttresultatet. Kristiansand-jenta vant samtlige kamper, inkludert en 3-1-seier i finalen mot landslagskollega Marthe Grutle Aasebø.

— Nå får jeg betalt både for økte treningsdoser og at jeg har trent sammen med Chen Xin, sier Andersen og sikter til sin kinesiske sparringspartner, som hun for tiden har boende hjemme hos seg på Fagerholt.

Turneringen var også viktig i forhold til uttaket til sommerens junior-EM. Før den tid får hun møte god motstand i den danske eliteserien.

— Da jeg kom hjem fra Oslo fikk jeg beskjed om at jeg hadde fått fast plass på Randers Freja. Det er et enda bedre lag enn Team Hørning, som jeg spilte for i fjor, sier den fornøyde 17-åringen.