Det var RA som først meldte om at Veton Berisha kan være på vei bort fra Viking. Ifølge avisen har Odd, Aalesund, Brann og Start vært i kontakt med tanke på en overgang. Viking-direktør Arne Larsen Økland bekrefter at det har kommet henvendelser fra flere klubber på Berisha.

— Vi har hatt noen henvendelser på Berisha, men akkurat nå ligger det ingenting konkret på bordet, sier Viking-direktøren til Aftenbladet.

Økland lister opp to punkter som blir avgjørende for om Viking vil gi slipp på Berisha.

— Økonomi spiller selvfølgelig inn. I tillegg må vi se hva som er best for klubben. For oss er det viktig at spillerne får nok kamptrening og det gjelder spesielt de yngste spillerne. Da kan det være aktuelt med utlån. Men vi har ikke noen stor A-stall og for øyeblikket ser jeg ikke for meg at den skal bli noe tynnere, sier Økland.

Slipper Viking Berisha på lån eller eventuelt selger ham til utlandet, har klubben det travelt med å hente inn en erstatter. Tirsdag i neste uke stenger overgangsvinduet.

Berishas kontrakt med Viking går ut 30. juni 2015. Økland bekrefter også at Viking har fått henvendelser fra andre klubber på Christian Landu Landu, men at han nå blir værende i klubben. Landu Landus kontrakt går ut etter sesongen.

— Landu Landu spiller i Viking i høst, slår Økland fast.