Det endte 0-0 i en fartsfylt kamp på sørkysten.

— Skal Tottenham kjempe helt der oppe, skal de helst vinne kamper som dette, sa Brede Hangeland i TV 2s studio etter kampen.

Seks gule kort, høyt tempo gode sjanser for hvert lag til tross, det ble ikke nettsus i Bournemouth lørdag. Joshua King spilte 87 minutter for vertene før han ble byttet ut, men maktet ikke å bidra til seier mot gulljagende Tottenham. Et hardtarbeidende Bournemouth-lag vil likevel kunne si seg godt fornøyd med poeng mot storlaget.

Likt med City

0-0 betyr at Tottenham kan tape terreng til teten denne helgen. Arsenal, Liverpool og Everton spiller senere lørdag, mens Chelsea, Manchester United og serieleder Manchester City spiller søndag. City leder med 19 poeng, men Arsenal og Tottenham har lik poengsum, kun svakere målforskjell. Spurs har imidlertid en kamp mer spilt enn City og London-naboen. Bournemouth har 12 poeng så langt.

Før pause hadde hjemmelagets Charlie Daniels en avslutning via Spurs-keeper Lloris og i tverrliggeren. Ballen fant ikke nettmaskene, til bortelagets lettelse.

Muligheter

For Spurs kom både Christian Eriksen og Erik Lamela til gode muligheter underveis, men både metallet og Bournemouth-keeper Artur Boruc stoppet Mauricio Pochettinos mannskap.

Etter hvilen ble det færre store sjanser, men innbytter Benik Afobe fikk en gyllen mulighet til å gi vertene tre poeng helt på tampen. Headingen hans gikk imidlertid over fra god posisjon.

Ingen av lagene klarte å få ballen i mål på overtid, og dermed måtte 11.000 tilskuere i Bournemouth se at oppgjøret endte med poengdeling.