Leicester-Hull

Når? Lørdag 13.30

Hvor? KC Stadium

Kanal? TV 2 Sport Premium

Kan Leicester gjenta mirakelet fra forrige sesong? Nei, mener de fleste eksperter og bookmakere. De fleste oddssettere tror åttendeplass er det mest sannsynlige for Claudio Ranieris suksessgutter denne sesongen.

Leicester har siden forrige sesong mistet N'Golo Kante som eneste av nøkkelspillerne fra forrige sesong, og Jamie Vardy og Riyhad Mahrez står igjen som de største stjernene i Leicester-garderoben. Begge to har vært kraftig linket bort til andre klubber, og i det siste har ryktene rundt Mahrez til Arsenal økt i styrke. Manager Claudio Ranieri melder nå at midtbanevirtuosen blir i klubben.

Claudio Ranieri tror Riyad Mahrez blir i Leicester. Foto: Darren Staples / Reuters / NTB scanpix.

— Det har ikke vært noe konkret. Riyad blir hos oss. Han er i god form, på treningene er han den samme som alltid. Når det er oppmerksomhet rundt navnet ditt er det fordi du gjør det bra, sier Ranieri ifølge Sky Sports.

Ranieri mangler Robert Huth, men har ellers full stall å ta av.

For Hull står det verre til.

Mark Phelan, midlertidig manager for Hull , har bare 13 seniorspillere å ta av. Blant spillerne som mangler er Michael Dawson, Alex Bruce og Allan McGregor.

Hull er hos de fleste eksperter tippet helt i bunnen denne sesongen, spesielt etter en turbulent forsesong hvor Steve Bruce trakk seg i juli.

Burnley-Swansea

Når? Lørdag 16.00

Hvor? Turf Moor

Kanal? Vises ikke direkte på norske kanaler

Vi starter med bortelaget, som har mistet to nøkkelspillere foran årets sesong. André Ayew har valgt bort Wales for West Ham, mens stopper Ashley Williams søker lykken i Ronald Koemans Everton. Derfor er det ventet at Swansea kan komme til å slite mer i år, og må håpe at Gylfi Sigurdsson leverer varene.

Francisco Guidolin og Swansea har mistet Ashley Williams til Everton. Foto: Reuters

Manager Francesco Guidolin har denne uken sikret seg rekordsigneringen Borja Baston fra Atletico, men han må trolig vente på sin Swansea-debut melder BBC. Inn har også Fernando Llorente kommet, og han starter trolig på topp for waliserne. Midstopper Neill Taylor er ikke med i troppen.En som ikke vil spille for hjemmelaget Burnley , er John Flanagan som er nykommer fra Liverpool. Han trenger mer tid på å komme i form. Burnley var oppe i Premier League for to sesonger siden, men klarte ikke å kjempe seg til fornyet plass. Flere mener man trenger forsterkninger for å kunne gjøre det denne sesongen, og Brentford-spiss Andre Gray skal være i kikkerten til Burnley.

Manager Sean Dyche brukte pressekonferansen før kampen til å snakke om de vanvittige overgangssummene i Premier League:

— Det var vel Mourinho som sa at "markedet har ingen regler. Enten så er du med eller så er du ikke.". Du kan ikke forutse overgangsmarkedet. Det er tøft for alle involverte, uttalte Dyche ifølge ESPN.

Everton-Tottenham

Når? Lørdag 16.00

Hvor? Goodison Park

Kanal? TV 2 Sport Premum

Everton har sikret seg midtstopper Ashley Williams fra Swansea, men han er trolig ikke klar til å starte kampen mot Tottenham, melder manager Ronald Koeman. Tvilsomme er også Romelu Lukaku og Seamus Coleman grunnet skader. Trolig får Maarten Stekelenburg debuten sin i Everton-målet.

Koeman har i dagene før kamp uttrykket sine bekymringer foran sesongen:

— Jeg tror ikke ver er mer enn 70 prosent klare, rent fysisk. Vi jobber hardt og vil forbedre oss. Vi må forbedre oss, sier Koeman, og tror det vil ta to-tre uker før Everton er der de skal være rent fysisk.

Kan Harry Kane fortsette storformen fra i fjor? Foto: Reuters

Tottenham var lenge med i tittelkampen i fjor, men måtte etter hvert ta til takke med tredjeplassen. Til åpningskampen mot Everton får trolig debutant Victor Wanyama sjansen fra start. Den eneste nøkkelspilleren som mangler for Mauricio Pochettino er Mousa Dembele, som er suspendert.En annen nykommer er spissen Victor Jansen, som trolig må starte på benken mot Everton. Harry Kane storspilte i fjorårets sesong, og scorer han mot Everton når han Premier League-mål nummer 50. Begge Tottenhams spisser kom seg på scoringslisten mot Inter på Ullevaal for en uke siden.

— Det er alltid viktig for spisser å scorer, selv om det bare er privatkamper. Fint å se både Harry og Janssen score, sa Pochettino da.

Crystal Palace-West Bromwich

Når? Lørdag 16.00

Hvor? Selhurst Park

Kanal? Vises ikke direkte på norske kanaler

Spekulasjonene rundt Crystal Palace' dribleglade spiller Yannick Bolasie forstetter, og en overgang til Everton virker å være sannsynlig. Trolig får vi ikke se Bolasie i Palace-drakten kommende helg. To andre som heller ikke spiller for Pardews lag er Bakary Sako og Fraizer Campbell som sliter med skader. Andros Townsend og Steve Mandanda kan begge få debuten sin mot West Brom.

Pardew sier følgende om Bolasie før helgas kamp:

Yannick Bolasie forlater trolig Crystal Palace Foto: Reuters

— Han har kontrakt her. Han er en spiller jeg ikke ønsker å miste, men om jeg gjør det må han erstattes, sier Pardew.For West Bromwich James Morrison og Chris Brunt ute med skader, mens Saido Berahino er klar til kamp, til tross for at han i likhet med Bolasie linkes heftig bort fra sin klubb.

Verdt å merke seg at begge disse klubbene skal være inne i kampen om å signere Christian Benteke fra Liverpool.

Middlesbrough-Stoke

Når? Lørdag 16.00

Hvor? Riverside stadium

Kanal? Vises ikke direkte på norske kanaler

Det store spørsmålet for nyopprykkede Middlesbrough er hvem som skal vokte buret. Dimi Konstantopoulos sto strålende i opprykkssesongen, men samtidig har Aitor Karanka hentet inn to keepere til klubben. Tidligere Barcelona-keeper Victor Valdes og eks-Villa-keeper Brad Guzan står klare til å ta plassen.

Victor Valdes, her som Manchester United-keeper, spiller i år for Middlesbrough. Foto: Reuters

En som ikke spiller er Daniel Ayala, som er ute med skade. Danske Victor Fisher har kommet fra Ajax, mens Gaston Ramirez har kommet til, og begge får trolig debuten mot Stoke. Alvaro Negredo er også hentet inn.Mark Hughes og Stoke må trolig klare seg uten Glen Johnson, som sliter med en lårskade. Marko Arnautovic og Xherdan Shaqiri har slitt med skader, men er trolig klare til kamp. Joe Allen, tidligere Liverpool, er også spilleklar.

— Han har vist at han kan prestere på den store scenen tidligere, og det kommer vi til å dra nytte av, sier Hughes om Allen.

Southampton-Watford

Når? Lørdag 16.00

Hvor? St. Marys

Kanal? Vises ikke direkte på norske kanaler

Southampton har mistes Ronald Koeman som søker lykken i Everton, og inn har Claude Puel kommet inn. Han ser fram til det han kaller en spesiell kamp mot Watford.

Puel må klare seg uten backen Ryan Bertrand, mens José Fonte og Cedric Soares er tvilsomme. Fonte har vært linket bort fra klubben, men Puel føler seg sikker på at stopperen blir i klubben. Fredag kom også nyheten om at Dusan Tadic har skrevet ny kontrakt med klubben.

Odion Ighalo bøttet inn mål forrige sesong. Foto: Reuters

Walter Mazzari i Watford har med seg storscorerne fra forrige sesong, Odion Ighalo og Troy Deeney. Samtidig mangler han to nysigneringer, da Brice Dja Djedje og Isaac Success er skadet. Mazzari mener dog han trenger to eller tre nye spillere.

— Klubben har gitt meg mulighet til å hente inn to eller tre nye. De sier det ikke er noe problem om vi trenger det, og jeg synes vi gjør det, sier Mazzari.

Manchester City-Sunderland

Når? Lørdag 18.30

Hvor? Etihad stadium

Kanal: TV 2 Sport Premium

Manchester City er av mange spådd som den fremste favoritten til Premier League-trofeet. Pep Guardiola har kommet inn, men mange setter spørsmål ved forsvaret til de blå fra Manchester.

Til kampen mot Sunderland Vincent Kompany definitivt ute, og trolig vil Nicolas Otamendi danne stopperpar med nykjøpet John Stones fra Everton. En nysignering som ikke spiller lørdag er Leroy Sane, som sliter med en hamstringskade. Kevin De Bruyne er ikke i matchform, og det er tvilsomt om han spiller.

Pep Guardiola hadde fredag ettermiddag ikke laget mot Sunderland helt klart ennå. Foto: Reuters

— Jeg har laget 80-90 prosent klart. Jeg skal sove på det i natt. Stones har hatt liten tid med oss, men han leser spillet og er veldig intelligent. Jeg tror han er klar, sier Guardiola.

For Sunderland mangler Sebastian Larsson og Jan Kirchhoff. Denne uken har to spillere kommet fra Manchester United, og Paddy McNair og Donald Love er begge aktuelle til kampen mot City.

Bournemouth-Manchester United

Når? Søndag 14.30

Hvor? Vitality stadium

Kanal: TV 2 Sport Premium

For å ta det største først: Paul Pogba spiller ikke mot Bournemouth. Den tidligere Juventus-spilleren kostet United rundt én milliard kroner, men er enn så lenge ikke i sin beste kampform. Fredag melder flere britiske medier også at Pogba er suspendert etter å ha tatt med seg to gule kort fra Coppa Italia.

Men uten Pogba er det nok av spillere å ta av for José Mourinho, som debuterer som manager i Manchester United . Eric Bailly starter trolig i midtforsvaret, mens det er større spørsmål rundt Henrik Mikhitaryan og om han starter. Mourinhos utfordring blir å finne en lagoppstilling med plass til Mikhitaryan, Rooney og Martial i tillegg til det naturlige valget på topp: Zlatan.

Zlatan Ibrahimovic jubler her for scoring i Community Shield-finalen mot Leicester. Foto: Reuters

— Folk har et inntrykk av meg om at jeg er en "bad boy". Men jeg er en familiemann. Jeg tar vare på dem, men på banen er jeg en løve. Det er forskjellen. Jeg tror ikke jeg er arrogant. Jeg er selvsikker, og tror på meg selv. Det er ikke å være arrogant, sier Zlatan i et intervju med Sky Sports før helgens kamper.

For Bournemouth starter trolig Joshua King, sammen med nykommer Jordan Ibe, samt Max Gradel som slet mye med skader forrige sesong.

Bournemouth-manager har hatt suksess med klubben siden han tok over i 2012. Så bra at mange mente han burde vært en naturlig etterfølger til Roy Hodgson som engelsk landslagssjef.

— Jeg ville elsket den sjansen. Jeg har ikke sagt det før, men jeg var stolt over å være linket til den jobben. Det er et bevis på den gode jobben vi har gjort her, sier Howe.

Arsenal-Liverpool

Når? Søndag 17.00

Hvor? Emirates stadium

Kanal: TV 2 Sport Premium

Helgas virkelige godbit er mellom to lag med mye å bevise.

Arsenal og Arsene Wenger ble aldri noen reel tittelutfordrer i fjor heller, og Arsenal-fansen forventer at Wenger forsterker med et par klassespillere. Men foran kampen mot Liverpool er det skadeproblemene som tar oppmerksomheten. Danny Welbeck er langtidsskadet og et stykke unna. Men det er forsvaret som er Arsenals verkebyll.

Arsenals manager Arsène Wenger. Foto: Reuters / Darren Staples /NTB scanpix

Per Mertesacker er ute i tre uker, Gabriel i seks til åtte. I tilleg mister Koscielny sesongstarten, og dermed er det trolig Rob Holding og Calum Chambers som danner stopperpar mot Klopp og Liverpool. — Jeg har noen få defensive alternativer som vi har sett i pre-season. Det er de jeg har tilgjengelig, det er unge spillere med et sterkt ønske om å gjøre det bra, sier Wenger på fredagens pressekonferanse.

Arsenals stoppere slipper å slite med Daniel Sturridge, som ikke blir klar til kampen. James Milner har slitt med en skade, men kan bli involvert søndag ifølge Klopp. Tyskeren brukte fredagens pressekonferanse på å fortelle at han nok har for mange spisser.

— Benteke, Balotelli, Ings og alle de andre, det er veldig gode spillere. Men det bunner i at seks spiss er litt for mange, og vi kan ikke gi gaver bare fordi alle skal få spille, sier Klopp.

Chelsea-West Ham

Når? Mandag 21.00

Hvor? Stamford Bridge

Kanal: TV 2 Sport Premium

Antonio Conte får et tøft møte med Premier League når han møter karismatiske Slaven Bilic og hans West Ham.

Chelsea har hentet inn Leicesters midtbanesensasjon N'Golo Kante, som trolig blir kastet inn på laget. Den eneste de blå fra London mangler er Kurt Zouma, som sliter med en kneskade. Om Conte velger trebackslinje, blir det trolig Gary Cahill, John Terry og Branislav Ivanovic fra start.

Antonio Conte har satt strenge kostholdsregler til spillerne sine. Her fra fredagens pressekonferanse. Foto: Reuters

Contes nyeste påfunn i Chelsea, er ifølge Times at han har forbudt mat som ikke gir spillerne sine god nok næring. Det betyr slutt på ting som ketchup, brun saus og pizza.

— Jeg tar med meg min erfaring som spiller. Hver manager prøver å forbedre spillerne sine. Det er ikke bare taktikk. Det handler også da om det fysiske aspektet. For å forbedre restitusjon og unngå skader, sier Conte.

Slaven Bilic kan stille et sterkt West Ham-lag , med spillere som Andre Ayew, Sofiane Feghouli, Gökhan Tore og Håvard Nordtveit kan alle få debuten sin. Aaron Creswell og Manuel Lanzini mister begge kampen grunnet kneskade.

Kilder: Daily Mirror, Times, Independent, BBC, The Guardian, TV 2, NTB, HITC, ESPN, Yahoo samt klubbenes hjemmesider.