TIL-RBK 2-4: Rosenborgs tredje scoring, som kom like før pause, var meget kontroversielt. I det corneren gikk tok Rosenborg-spiller Vadim Demidov, som det fremgår av "Tromsø"s bilder, et kraftig tak på Helge Haugen og dro TIL-spilleren bakover. Ballen traff da mer eller mindre en forskrekket Haugen, som satte ballen i eget mål.

Hele TIL ropte på frispark, men til liten nytte. Rosenborg gikk opp i en tremålsledelse og kampen var da nærmest avgjort.

WEB-TV: Se scoringen og de andre målene

Etter kampen innrømmet Øvrebø at verken han eller linjemannen klarte å fange situasjonen på grunn av deres ståsted da situasjonen inntraff.

– Jeg har fått en rapport på at det var riktig at det ikke skulle vært mål. Jeg gjorde en feil, sier dommeren til "Tromsø".

– Føler du deg feilplassert i akkurat den situasjonen?

– Det var mye folk der inne så verken jeg eller linjemannen så noe. Jeg hadde nok en litt feil vinkel, innrømmer Øvrebø.

Les også:

Fortvilet

Helge Haugen var temmelig frustrert over at han ikke blåste, noe han sa klart og tydelig ifra til Øvrebø i pausen.

– Men jeg ikke noe respons, han bare viftet meg vekk, sier Haugen, som ikke vil si ordrett hva slags meldinger han serverte hoveddommeren.

– Jeg reagerte på den situasjonen og noen andre hvor han står i veien, sier TILs midtbanespiller.

Vadim Demidov, spilleren som dro i Haugens trøye, innrømmer også sitt "lovbrudd" han gjorde inne i TILs felt.

– Ja, jeg dro i han. Og jeg skjønner at Tromsø reagerer. Det er ikke usportslig, det er slikt som skjer i fotballen. Jeg tenker ikke på at jeg skal være snill gutt, sier Demidov.