Kenny Dalglish smiler for sin første trepoenger etter comebacket. Foto: DARREN STAPLES
Fernando Torres setter inn 1-0 for Liverpool. Foto: Joe Toth

Kenny Dalglishs tre første kamper endte med cupexit mot Manchester United, bortetap mot Blackpool og uavgjort i lokaloppgjøret mot Everton.

På Molineux i dag seiret de røde for første gang etter at «King Kenny» gjorde comeback.

— Man kan ikke komme hit å tro at man får poeng uten å kjempe hardt. I dag var innsatsen fantastisk. Vi kan ikke kjøre albuen i ansiktet på folk, men det skal alltid være guts og innsats, sier Dalglish til skysports.com.

Roy Hodgson hadde utvilsomt mange problemer som Liverpool-manager.

Ett av de aller største var kanskje at han aldri fikk Fernando Torres til å smile. I en Liverpool-stall som er svakere enn på mange år, er man helt avhengig av at nummer ni er i form.

Og i humør.

Han var ingen av delene da Hodgson regjerte.

Men etter at Dalglish tok over har smilet kommet tilbake hos Torres. Han klapper for lagkameratene. Og har han ikke blitt litt lettere i steget også?

Etter United-kampen, Dalglishs første, skrøt skotten av arbeidsinnsatsen Torres la ned på topp.

Mot Blackpool scoret han etter to minutter. Og mot Everton spilte han en av sine aller beste kamper for sesongen, og hadde blant annet en ball i stolpen.

I dag bidro han sterkt til Dalglishs første trepoenger.

Først misset spanjolen på en god mulighet etter 22 minutter, men 14 minutter senere kunne han rett og slett ikke bomme.

- Torres var fantastisk i dag. Han viser hva han står for. Meireles var også meget god. Han er på det nivået han må være. Han er en talentfull og anvendelig spiller, sier Dalglish.

Christian Poulsen spilte glimrende (det må vel være første gang "glimrende" er brukt om Poulsen i Liverpool-drakten) gjennom Raul Meireles på høyresiden, og portugiseren spilte uegoistisk inn til Torres, som kunne sette ballen i det åpne målet.

Dirk Kuyt fikk en mulighet ikke lenge etter, men misset. Like før pause kom hjemmelagets første scoringsmulighet.

Matt Jarvis fikk ballen på bakre stolpe, men Jose Reina rakk å komme ut for å blokkere da Jarvis ikke fikk stokket beina.

Meireles-perle

Fire minutter etter pause fikk Kuyt en ny mulighet, men Hennessey kom ut og reddet.

Minuttet etter lå imidlertid ballen i nettet bak Wolves-keeperen.

Raul Meireles, som spilte en meget god kamp i den offensive midtbanerollen like bak Torres, smalt til på direkten fra 20 meters hold, og ballen gikk i en perfekt bue over Hennessey.

Rett og slett en meget vakker scoring av portugiseren, som etter lang tids måltørke scoret i sin andre kamp på rad.

31 pasninger, så scoring

Steven Fletcher sendte avgårde et vanskelig skudd fra 20 meter, men Reina klarte å fange returen han selv lagde.

Jonjo Shelvey fikk en mulighet for gjestene like etter han kom inn som innbytter, men avsluttet utenfor etter at Meireles hadde startet angrepet.

Wolves pumpet ball etter ball inn i Liverpool-feltet det siste kvarteret, men de skapte aldri virkelig farlige muligheter foran Reina.

Da klokken gikk mot full tid klarte de røde å holde ballen i laget, og da Dirk Kuyt ble spilt fri på venstrekanten var det den 30. pasningen i laget. Avslutningen hans ble stoppet, men ballen trillet til Torres.

Etter at de røde hadde hatt ballen i 81 sekunder, lå den i nettet til 3-0. Kenny Dalglish tok en etterlengtet seier, den kan han i første rekke takke Torres og Meireles for.

PS: Til onsdag kommer Fulham til Anfield.

Da kan Dalglish også benytte seg av kaptein Steven Gerrard. Mange mener han nå er i ferd med å gå forbi Dalglish som tidenes beste Liverpool-spiller.

Samarbeidet Dalglish-Gerrard-Torres er noe som garantert gir Liverpool-supporterne vann i munnen.