Jay Leno leder sitt aller, aller siste Tonight Show 29. mai neste år. BBC melder at etterfølgeren Conan O'Brien overtar den påfølgende mandagen, 1. juni. Dermed er en epoke i amerikansk tv-historie over. 58 år gamle Leno har ledet programmet siden han overtok for Johnny Carson i 1992. Usikkert

Det har lenge vært kjent av O'Brien ville overtal programmet, men hva som skjer med Leno er mer usikkert. Ifølge BBC jobber NBC aktivt med å beholde Leno i en eller annen rolle innen selskapet.

– Vi snakker fremdeles med Jay om å bli værende i NBC Universal, uttaler formann i NBC Entertainment Marc Graboff.

I et intervju med USA Today uttalte Leno at han var på vei bort fra NBC og ble sitert på at «Jeg er definitivt ferdig neste år. Med NBC». Flere andre selskaper har vært interesserte i å sikre seg veteranens tjenester.

Bytter

Den 45 år gamle Conan O'Brien overtar etter Leno, mens Jimmy Fallon fyller O'Briens sko i Late Show. Ifølge The Hollywood Reporter jobber NBC aktivt for å hindre at Leno rømmer over til konkurrenter som for eksempel ABC. Det er også lovet at det siste programmet med Leno vil bli en storslagen affære.