VW kan skilte med 61 biler forrige måned, mens Nissan er på andreplass har bare seks færre registrerte enn Volkswagen. Brorparten av de 55 Nissan-bilene er utvilsomt av merket Leaf, og altså elbiler. Dette bekrefter igjen at antall elektrisk drevne biler på Sørlandet er i sterk økning.

Det er viktig å notere seg at tallene forteller om antall registrerte nye biler, og ikke solgte biler. Mange av bilfirmaene har leveringstid på bilene og opererer derfor med flere solgte biler enn det er blitt registrert i løpet av måneden.

Toyota og Skoda kniver om tredjeplassen i oktober med henholdsvis 49 og 48 registrerte, nye biler. Derfra er det et solid hopp ned til Ford, som har 28 registrerte, nye biler. Volvo følger så med 24 og Audi med 23 biler på oktoberstatistikken.

Når det gjelder året så langt, er Volkswagen helt suverent i teten med 651 registrerte, nye biler i Kristiansand. Toyota holder andreplassen med 385 biler, mens Skoda er på tredjeplass med 322 registrerte, nye biler i årets ti første måneder.