Christina Aguilera arrestert for fyll

Los Angeles (NTB-Reuters-DPA): Den amerikanske popstjernen Christina Aguilera måtte tilbringe en natt i fyllearresten, etter at hun fartet rundt i Hollywood i åpenbart beruset tilstand. Men 30-åringen slipper tiltale.

Aguilera var passasjer i kjæresten Matthew Rutlers bil, da den ble stanset av en politipatrulje vest i Hollywood. Hun ble brakt til en politistasjon i nærheten og først løslatt flere timer senere, sa politiets talsmann Steve Whitmore tirsdag.— Hun var ikke i stand til å ta vare på seg selv, hun var rett og slett full, sa Whitmore. Rutler ble pågrepet på mistanke om fyllekjøring, og må i motsetning til Aguilera forberede seg på å møte i retten.

Etter et fem år langt ekteskap ble Aguilera i fjor høst skilt fra sin mann Jordan Bratman. I februar i år fikk hun kritikk for å ha glemt teksten til USAs nasjonalsang foran øynene på over 100 millioner fjernsynsseere ved åpningen av fotballfinalen Superbowl.

Christina Aguilera slo igjennom i 1999 med sangen «Genie in a bottle», og hennes album skal senere ha solgt i til sammen 42 millioner eksemplarer. Hun har også spilt en hovedrolle i filmen «Burlesque», der hun også bidro til filmmusikken. (©NTB)