Payet sendte West Ham i føringen på et lekkert frispark etter 68 minutter, men Uniteds Martial utlignet med sin scoring i det 83. minutt. De to lagene må møtes igjen for å avgjøre hvem som går til FA-cupens semifinale.

Fra før er Watford, Everton og Crystal Palace semifinaleklare.

Begge lag fikk vist seg fram i første omgang. West Ham skapte sin første store sjanse etter seks minutter, men avslutningen gikk en halvmeter utenfor David de Geas mål. Etter 20 minutters spill fikk nigerianeren Emmanuel Emenike stå umarkert og heade på mål, men fra god posisjon ble avslutningen for svak.

Også Manchester Uniteds Ander Herrera hadde gode muligheter til å gjøre mål, men etter 45 minutter og 0-0 var det fortsatt en vidåpen kamp. Annen omgang startet litt tamt uten noen store sjanser, men etter 59 minutter klinket Herrera til fra distanse og ropte på straffe da han mente ballen traff hånden til en West Ham-spiller. Dommer Martin Atkinson var ikke enig.

Like etterpå var det Marcus Rashford som viste fram lekker teknikk, men 18-åringen fikk ikke til en god nok avslutning. (©NTB)