Scoringene kom etter 30 og 33 minutters spill på Stamford Bridge. Citys håp om poeng ble fullstendig ødelagt da Sylvain Distin ble utvist i pausen. Franskmannen kjeftet på seg sitt annet gule kort for ettermiddagen etter at dommeren hadde blåst for hvile.Morten Gamst Pedersen spilte hele kampen da Blackburn vant 1-0 borte mot tabelljumbo Sunderland. Tapet var Sunderlands 25. i løpet av 31 seriekamper. Steven Reid banket inn seiersmålet etter et kvarter. Dermed jager Rovers videre mot europacupspill neste sesong.

West Hams fine sesong fortsetter. Lørdag ble det 2-1 borte mot Wigan. Hjemmelaget ledet til pause, men Marlon Harewood og Nigel Reo-Coker snudde kampen. Harewood scoret etter en feil fra tidligere Brann-stopper Paul Scharner, mens Reo-Coker scoret tre minutter på overtid etter forspill fra Teddy Sheringham.

Aston Villa klarte bare 0-0 hjemme mot Fulham i en heller traurig kamp. Poenget var kun London-lagets fjerde på bortegress denne sesongen. Håpløse 0-4-13 viser bortekolonnen for Chris Colemans gutter. Sist de hvitkledde vant borte var i mai (3-1 mot Blackburn).

Arsenals bortekamp mot Azar Karadas' Portsmouth ble utsatt på grunn av overvann. (©NTB)