Toppmodellen og Rolling Stones-rockeren fikk fire barn sammen, og var et sagnomsust par på 1980-tallet. Men Mick Jaggers sans for damer var like legendarisk som hans musikalske talent. Paret gikk hver til sitt i 1999 da det kom ut at han til og med hadde fått barn med en av dem, den brasilianske modellen Luciana Morad. Nå sier Jerry Hall at hun holdt ut med ham altfor lenge, fordi hun håpet han skulle forandre seg.

— Men folk forandrer seg ikke med mindre de selv vil, og du kan ikke tvinge dem. Jeg ble antagelig hos ham lenger enn jeg burde, sier Hall i et intervju med bladet Psychologies, og sier hun ikke ønsker at døtrene Elizabeth (21) og Georgia-May (15) skal falle for en mann som Mick Jagger.

— Nei, aldri. Men det tror jeg heller ikke de vil. De har mye mer selvtillit enn jeg hadde, og de har sine klare grenser. Det tok meg lengre tid å lære mine egne grenser, sier Jerry Hall, som vokste opp med en voldelig, krigsskadd far som slo barna sine «stygt» og lot dem leve i frykt for neste raseriutbrudd.

— Det former karakteren din. Jeg led av dårlig selvbilde i lang, lang tid, sier den tidligere toppmodellen, som nå er i ferd med å skrive sin egen selvbiografi som skal gis ut på Harper Collins. De skal ha gitt henne én million britiske pund på forskudd. (©NTB)