Hun sitter med håret løst over skuldrene, med det ene brystet bart — bare dekket av en liten hånd, tilhørende en av parets tre måneder gamle tvillinger. Angelina smiler varmt inn i kamera på forsidebildet, som ble tatt i hagen på det franske slottet der storfamilien bodde etter fødselen.Brad Pitt har tatt en hel serie nære og tette familiebilder som trykkes i W, med et tilhørende intervju med Angelina Jolie. Der forteller hun hvordan det å se Pitt sammen med de to eldste, adopterte barna forandret synspunktet hennes på det å få egne biologiske barn - noe hun egentlig ikke ville, fordi hun ikke følte det riktig.

Hun kaller dette for «en av de tingene han gjorde som forandret livet mitt», og sier at måten Brad Pitt behandlet Zahara og Maddox gjorde at hun innså at han aldri ville oppføre seg annerledes mot dem. Hun er også blitt mer glad i sin egen kropp, sier hun:

— Jeg er sammen med en mann som har utviklet seg nok til å se på kroppen min og se den som enda vakrere på grunn av reisen den har gjort, og hva den har skapt. (©NTB)